Klub za privatne zurke i proslavu rodjendana - pitanja i odgovori

 

 

 

Pitanja & Odgovori

 


Koja je cena iznajmljivanja kluba Exit?
Tacnu cenu iznajmljivanja termina možete saznati pozivom na broj kluba: 064/929-00-22.

Sta je uracunato u cenu?
U cenu je uračunato osoblje i to: Šanker, DJ, nekoliko ljudi iz obezbeđenja.

Koliko gostiju klub može da primi?
Veci Klub je povrsine 90 metara kvadratnih i idealan je za oko 70-100 ljudi, maximalni kapacitet kluba je 120 gostiju.


Ukoliko imate manje gostiju, npr 30 - 40 - manji klub je pogodniji i dobar izbor za manje zurke, jer ne izgleda da je klub poluprazan, a i cena manjeg kluba je povoljnija

Da li će u klubu biti samo nasi gosti ili moze da udje neko ko nije pozvan?
Klub je zatvorenog tipa i mogu da udju samo gosti koje vi pozovete. Zato je spisak gostiju OBAVEZAN. Taj spisak podrazumeva ime i prezime svakog gosta. Ako neko dovodi decka ili devojku, a ne znate ime, mozete pored imena dodati "+ 1". Izbegavajte vece grupe npr "vas drug + 6" zato sto su to gosti koje ne poznajete i mogu vam praviti probleme. Ako se pojavi gost koji nije na spisku ulaz u klub mu neće biti dozvoljen. Ovo ne treba da bude shvaceno kao neko rigorozno i kruto pravilo, kao neciji hir, vec kao nesto sto uvecava Vasu bezbednost i obezbedjuje dobar provod.

Da li se pice placa i da li mozemo doneti svoje pice?
Ovde se zurke organizuju iskljucivo sa vasim picem, tj. donosite ga. Ono sto donesete nas sanker posluzuje za vreme proslave.

Kada su deciji rodjendani - deca piju bezalkoholna pica iz sanka, pa se racun placa na kraju same zurke - a cene su diskontne (kao u prodavnici)

Koliko pica treba kupiti?
Izaci cemo vam u susret u proceni kolicine pica i napraviti zajedno neki spisak koliko cega treba uzeti. Ne postoje neka ogranicenja ali naravno, ne treba preterivati. Takođe možemo da vam pomognemo oko nabavke i obezbedimo sve sa tog spiska.

 


Klub EXIT /nova lokacija - Autokomanda/


064/929-00-22


Pitanja i odgovori

Da li DJ ima sve od muzike ili muzika treba da se donosi?
DJ muziku pusta sa kompjutera i tu su uvek prisutni skoro svi zanrovi.
Imamo preko 20 000 pesama. Zurke i rodjendani su nasa specijalnost tako da o muzici nema potrebe da brinete. Ipak, DJ se unapred dogovara o muzici sa slavljenikom. Ukoliko hocete, mozete doneti neke pesme na CD - u ili Flash memoriji. Mozete sami napraviti listu od pocetka do kraja zurke kod kuce ali ne preporučujemo zato sto nije dobro kad se muzika unapred odredi i kad mora da ide po nekom redosledu. DJ je tu da oseti i napravi atmosferu.
Muzicke zelje se ispunjavaju ukoliko se uklapaju u koncept...

Da li se naplacuju slike koje napravi fotograf?
Slike se ne naplacuju. Slikanje je uračunato u cenu prostora. Fotografisanje ce biti po zelji ili spontano  i na kraju zurke ce biti postavljene na FaceBook Stranici Kluba EXIT . Tako ćete taj jedinstven dogadjaj biti ovekovecen i ostace Vam lepa uspomena.

Da li klub ima ventilaciju i da li je zagusljivo?
Klub ima klima uredjaje i zaseban sistem za ventilaciju, tj. izbacivanje starog i ubacivanje svezeg vazduha. To, naravno, ne znaci da cete se osecati kao na vrhu neke planine ili u sumi, ukoliko je u klubu velika guzva i gosti uglavnom puse, malo duvanskog dima je neizbezno...

Kad klub Slavija može da se vidi?
Pokazivanje kluba je potrebno i obavezno zakazati telefonom minimum 3h ranije - zato sto klub nije uvek otvoren. Pokazivanje je iskljucivo za goste koji su blagovremeno zakazali gledanje kluba na broj 064/929-00-22

Da li se moze doneti hrana?
Naravno ali ne preporucujemo vece kolicine. Ako bi ste ipak voleli da Vasi gosti imaju neko posluzenje najbolje je da donesete apetisane kao što su kikiriki, indijski orah, badem i slicno. Mogu i forneti. Rasporedicemo ih po stolovima u cinijama koje cemo vam dati na koriscenje

Za ozbiljnije skupove mozemo preporuciti firme koje se bave profesionalnim keteringom

Da li treba da se donose case?
Plasticne case doneti obavezno. Najbolje su od 0,5l za pivo i 0,2l za sokove. Staklene case ne mozemo dati na koriscenje na proslavama punoletstava i dečijim rodjendanima zbog loma.

Izuzetak su žurke gde su gosti srednjih godina ili malo ozbiljniji :)

Za sve informacije i rezervacije mozete pozvati na telefon :064/929-00-22

ili nam se obratiti na email: slavijabar@yahoo.com